Cipős doboz akció

2013.11.06 17:24

Idén 10. alkalommal indul el a Cipősdoboz akció!
Tavaly 33.000 doboz gyűlt össze, ezáltal 33.000 gyermeknek szerzett örömet a Baptista Szeretszolgálat! 
Az imaházban november minden vasárnapján illetve december első 3 vasárnapján,(azaz 1-én, 8-án, és 15-én) egész nap (de. 9-től- du 5-ig) az Imaházban várjuk a cipősdobozokat. 

 

Hogyan készítsen Cipősdoboz ajándékot?

1. Keressen egy jó állapotban lévő, üres cipősdobozt!

2. Döntse el, hogy hány év körüli fiúnak vagy lánynak szánja ajándékát!

3. A cipősdobozt töltse meg ajándékokkal az alábbi szempontok szerint:

Játékok: kisautók, labdák, babák, plüssállatok, jojók, világító vagy hangot adó játékok (extra elemmel!)

Iskolai eszközök: tollak, ceruzák, számológépek, zsírkréta, kifestők, jegyzettömbök

Higiéniai eszközök: fogkefe, fogkrém, szappan, fésű

Egyéb: cukorkák, nyalókák, rágó, napszemüveg, pólók, játék ékszerek, hajgumik, óra, kis képeskönyv

Kedves lehet még: egy képeslap vagy családi fotó néhány üdvözlő sorral, jókívánsággal (posta- vagy e-mail címét nem célszerű megadnia).

4. A dobozba NE TEGYEN:

Agresszivitásra késztető képeket, játékokat: játékpisztoly, kés, pc-játék

Konzervet, romlandó ételeket, gyümölcsöt

Folyékony dolgokat: sampont, testápolót (vagy ezeket gondosan csomagolja be egy zárható tasakba, hogy sérülés, szivárgás esetén se tegye tönkre a doboz tartalmát)

Gyógyszereket

Törékeny tárgyat: tükröt, porcelánbabát

5. Az elkészült ajándékcsomagot csomagolja be színes csomagolópapírral, (lehetőleg külön a tetejét és külön az alját), majd ragassza le átlátszó cellux ragasztó szalaggal, vagy kösse át zsineggel! (Így nem nyílik ki szállítás során, viszont könnyen kinyitható és visszazárható az elengedhetetlen biztonsági átnézések elvégzésekor!)

A dobozra jól láthatóan írja fel, hogy milyen korosztályú lánynak/fiúnak szánja ajándékát, pl. így: “fiú 12″ vagy “lány 8″.

 

Idén is lesz “Legkreatívabb Cipősdoboz” verseny, tehát, aki nem csak változatos, de kívül-belül kreatív (dekupázs technikával, rajzzal, quillinggel dekorált), az beküldheti a dobozról készült fotót a ciposdoboz@baptistasegely.hu e-mail címre, a Praktika magazin csapata pedig eldönti, kié az idei első, második, harmadik legkreatívabb cipősdoboz.

Ebben az évben indítjuk a (L)átható szeretet projektet, amelyben 100 látássérült kisgyereknek keresünk olyan támogatót, aki személyre szabott dobozt készít, az általunk küldött portfólió alapján. Az adományozó erre a projektre nevének, telefonszámának megadásával regisztrálhat a ciposdoboz@baptistasegely.hu e-mail címen.

Aki online szeretne támogatni, annak kínáljuk a Shopline-nal közös akciónkat. A vásárlás során virtuális cipősdobozt tehet a kosarába az adakozni vágyó, amely azonban valóságos dobozzá válik a Shopline jóvoltából, és eljut a rászoruló kisgyermekekhez.

A 1355-ös adományvonal hívásával 300 Forintot juttat el a rászoruló gyermekeknek az, aki ebben a periódusban ezt a számot felhívja.

 

https://ciposdoboz.hu/nincs-kategorizalva/2013/10/18/ciposdoboz-2013-indul-a-jubileumi-ciposdoboz-akcio